Een website laten maken

Niets heeft de wereld zo drastisch veranderd als de komst van het internet. Het effect van dit netwerk breidt zich nog dagelijks uit, denk alleen al aan de concurrentie van webshops die het ‘traditionele’ winkeliers moeilijk maakt. Met ervaring van voor de internetzeepbel, is De Klerk Media de perfecte partner om jouw doelgroep online in beweging te brengen.

Responsive webdesign

Volgens de nieuwste technologiën wordt de website responsive gebouwd. Zo schaalt het automatisch mee aan de afmetingen van het scherm, terwijl de leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd blijft. Er wordt met HTML5 en CSS gewerkt, waardoor websites functioneren op alle gangbare desktops, tablets en smartphones (Android en iOS inbegrepen).

Content Management Systeem (CMS)

Als eigenaar van de website heb je de volledige controle over de inhoud, doordat de site wordt gebouwd met een zogenaamd Content Management Systeem (oftewel een systeem om de inhoud te beheren van de website). Door in te loggen op een beheeromgeving, kun je gemakkelijk teksten plaatsen of wijzigen, foto's plaatsen, producten toevoegen of wijzigen in de webshop, etc.

De Klerk Media maakt gebruik van de krachtige CMS systemen Drupal en Wordpress. Deze open source CMS systemen zijn de stille kracht achter miljoenen websites wereldwijd. Open source houdt in dat iedereen in staat is om bij te dragen aan de ontwikkeling en uitbreiding van deze platforms. Doordat gebruik wordt gemaakt van Drupal en Wordpress, gelden onder andere de volgende voordelen:

 • Je kunt je volledig op de inhoud van de website richten.
 • Het CMS systeem wordt volledig op maat ingericht. Voor alle soorten functionaliteit zijn uitbreidingsmogelijkheden voorhanden. Van een blog tot volledige webshop, er bestaan geen beperkingen.
 • Drupal en Wordpress zijn gratis, net zoals vele extra modules (Drupal) of plugins (Wordpress).

Service & Onderhoud

Is de site eenmaal ontwikkeld, dan wordt deze geplaatst op een betrouwbare server (het hosten van de site). De website is nu in de lucht, mensen kunnen naar jouw site surfen. Van tijd tot tijd heeft iedere website technisch onderhoud nodig. Denk aan beveiligingsupdates en andere prestatie-aanpassingen.

De Klerk Media neemt alle zorg van hosting en het technische onderhoud uit handen, in de vorm van een voordelig servicepakket. Mocht je een 'foutje' maken door bijvoorbeeld een pagina per ongeluk te verwijden, dan is er altijd een recente backup van uw website aanwezig. Informeer naar alle service die De Klerk Media levert rondom jouw website.

Websites op maat

In principe maakt De Klerk Media websites van de grond af aan uniek. Bij voorkeur wordt er geen gebruik gemaakt van bestaande sjablonen, zodat het uiterlijk van jouw website geen kopie wordt van andere websites. Het ontwerp wordt afgestemd op de huisstijl van de organisatie. De indeling wordt zo effectief mogelijk voor de doelen van jouw website ingericht.

Wat kost het om een website te laten maken?

Een goede website levert meer op dan hij kost. En gaat een jaar of 3-5 mee. De Klerk Media bouwt websites op maat. Zo heeft de website onder andere:

 • Een uniek ontworpen voorpagina (landingpage) en uniek ontworpen tekstpagina's
  De Klerk Media maakt bij voorkeur geen gebruik van sjablonen die ook door andere websites worden gebruikt. Joww organisatie is immers uniek, met een uniek verhaal.
 • Responsive ontwerp
  Zo schaalt het automatisch mee aan de afmetingen van het scherm (desktop, tablet, smartphone), terwijl de leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd blijft.
 • Een Content Management Systeem (CMS)
  Zodat je de volledige controle hebt over de inhoud en afbeeldingen van de website.
 • De mogelijkheid om formulieren in te voegen in uw website
  Handig voor een contactpagina of offertemodule.
 • Een Google Maps kaartje
 • Integratie met Google Analytics
  Alle informatie over de bezoekers van de website en hun gedrag.
 • Optimale inrichting voor zoekmachines (SEO)
  Onder de motorkap van de website wordt alles technisch zo ingericht, dat zoekmachines als Google zo goed mogelijk hun weg vinden. Daarnaast wordt je op weg geholpen om de inhoud zo relevant mogelijk te maken voor je bezoeker, wat er automatisch aan bijdraagt dat de website hoger in Google verschijnt (organisch).

Zo'n website wordt gemaakt vanaf €899. Bij de oplevering ontvang je een duidelijke persoonlijke instructie over hoe het beheren van de website.

(crossmediale) producties

Creatie van audiovisuele producties, online communicatie en offline uitingen.

van content tot campagnes

Inhaken in de communicatiemix door onderdelen te verzorgen, tot de realisatie van volledige campagnes.

strategie en advies

Doordachte marketing- en communicatiestrategie waarmee resultaten worden behaald.