Een video laten maken

Video is een fantastisch middel om jouw boodschap te vertellen. En niet alleen te vertellen, maar vooral te laten beleven. Prikkel de zintuigen van je publiek met een doeltreffende video. De Klerk Media beschikt over alle kennis en kunde om jouw verhaal tot leven te laten komen.

Wat zijn de mogelijkheden? 

Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Bedrijsfilm
  • Productvideo
  • Sfeerverslag
  • Commercial
  • Short-movie
  • Nieuwsitem
  • Documentaire

Bekijk meer voorbeelden

Onderscheid jezelf met (web)video

Zo goed als iedere Nederlander is dagelijks online actief. Met de komst van smartphones & tablets is elke doelgroep overal en altijd te bereiken. Dit betekent dat het nog belangrijker is om je te onderscheiden. Met video heb je een krachtig instrument in handen om de aandacht van je doelgroep te grijpen, bijvoorbeeld als men heerlijk op de bank met een tablet op schoot zit. En dat gebeurt nog wel eens... 

Alle faciliteiten in huis

De Klerk Media beschikt over alle middelen om Full HD (1080p) video te realiseren. Van camera apparatuur tot editsuite met airconditioning, alles wordt 'uit de kast' gehaald om een prachtige video te ontwikkelen. Het maken van eigenhandige animaties is geen enkel probleem. Tevens maakt De Klerk Media gebruik van professionele stemacteurs om een voice-over tekst in te spreken.

De Klerk Media realiseert het volledige proces van uw videoproductie. Van creatief concept tot en met de afwerking.

Wat kost het om een video te laten maken?

Bij de ontwikkeling van een video bestaat er geen standaardantwoord op deze vraag. Het maken van video is relatief arbeidsintensief. Niets wordt aan het toeval over gelaten. Afhankelijk van opname-uren, montage, correctierondes en de duur van de film, zal de prijs voor een korte video gemiddeld tussen de €800 en €1800 liggen.

Soms hebben video's iets meer allure nodig. Dit kan het geval zijn bij commercials, complexere shots met cranes of drones, als acteurs of extra mankracht wordt ingehuurd, of wanneer er uitgebreidere animaties worden gemaakt. Voor elke organisatie en ieder representatief budget wil De Klerk Media iets kunnen maken.

(crossmediale) producties

Creatie van audiovisuele producties, online communicatie en offline uitingen.

van content tot campagnes

Inhaken in de communicatiemix door onderdelen te verzorgen, tot de realisatie van volledige campagnes.

strategie en advies

Doordachte marketing- en communicatiestrategie waarmee resultaten worden behaald.