Artikelen

woensdag, 31 augustus, 2016

Bij het vallen van de avond kiest een toom ganzen het luchtruim boven het Oldambtmeer.

maandag, 18 juli, 2016

Of je nu vakantie viert met een boek op je balkon, dobberend op de Vinkeveense plassen of wandelend door het Tsjechisch Reuzengebergte, de kans is reëel dat je indrukken van jouw avontuur wilt vastleggen om daar later nog eens naar terug te kijken. Om te voorkomen dat je na afloop dagen aan de slag moet met bewerken, of spijt krijgt van het missen van dat iconische plaatje, geef ik hier een paar simpele tips die je zullen helpen je eigen vakantiefilm in elkaar te sleutelen.

maandag, 20 juni, 2016

Afgelopen vrijdagavond, 17 juni, was een mooie vrijdagavond. Overdag was het bewolkt geweest en spetterde het soms, 's avonds klaarde het op en liet de zon zich van zijn betere kant zien. De hoogste tijd om níet de wk-ek-wedstrijden Tsjechië-Kroatië en Spanje-Turkije af te kijken, maar de nieuwe camera die ik een dag eerder had gehaald aan het werk te zetten.

woensdag, 9 maart, 2016

Een artikel over de ontwikkeling van ideeën en initiatieven, en hoe je het onder gunstige voorwaarden kunt presenteren aan de juiste personen.

maandag, 1 februari, 2016

In Oldambt is een weekendschool. Kinderen rond de leeftijd van 10-12 jaar krijgen in een seizoen allerlei gastlessen, vaak over beroepen, gegeven door iemand met zo'n beroep. Er was mij gevraagd om dit seizoen een gastles te geven over websites maken. En dat heb ik gedaan.

(crossmediale) producties

Creatie van audiovisuele producties, online communicatie en offline uitingen.

van content tot campagnes

Inhaken in de communicatiemix door onderdelen te verzorgen, tot de realisatie van volledige campagnes.

strategie en advies

Doordachte marketing- en communicatiestrategie waarmee resultaten worden behaald.